09 Δεκεμβρίου 2017

KVADPhoto + : Όλα σε ένα επεξεργασία εικόνας για φωτογράφους οποιουδήποτε επιπέδου.
Το KVADPhoto + είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τα Windows, που ανήκει στην κατηγορία σχεδίασης και φωτογραφίας. Πρόκειται για μία Το δυνατή όλα-σε-ένα εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας για φωτογράφους οποιουδήποτε επιπέδου. Περιέχει βασικά και ακριβή εργαλεία που παρέχουν πολλαπλούς τρόπους για να ρετουσάρετε τις εικόνες σας και να τις μετατρέψτε σε καλλιτεχνικές - επαγγελματικές χρησιμοποιώντας ποικιλία εφέ, φίλτρων, χρωματικών εργαλείων και εργαλείων κειμένου, πλαισίων, βελτιωτικών χαρακτηριστικών και άλλων πολλών. 

Περιλαμβάνει 150+ μοναδικά φίλτρα σε κατηγορίες: "παλαίωση", "απλός τόνος", "ασπρόμαυρο", "παλιό στυλ", "ψυχροί τόνοι" και "τέχνη". 200+ εκπληκτικά ειδικά εφέ: σκιά, ύφασμα, υδατογραφία, σκουριά, πλαίσια, γρατζουνιά, φως, φωτιά, νερό, καρδιά, βούρτσα, θόρυβος και πολλά άλλα. Πλαίσια (διαθέσιμα πακέτα: "Πλαίσια Διακοπών", "Χριστουγεννιάτικα πλαίσια", "Καλοκαιρινά πλαίσια", "Πλαίσια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου". 

Το κολάζ σας βοηθάει να συνδυάζετε πολλαπλές φωτογραφίες σε εκπληκτικά πλαίσια με πάνω από 50+ προσαρμόσιμα πρότυπα, όρια, πλαίσια, γωνίες και φόντα. Τέλος περιλαμβάνει ένα πλούσιο σύνολο εργαλείων προσαρμογής φωτογραφιών όπως χρώμα, θερμοκρασία, φωτεινότητα, αντίθεση, χρωματικός τόνος, κορεσμός, θόλωση και όξυνση και εργαλεία μεταμόρφωσης για αναπροσαρμογή μεγέθους, προσανατολισμό, περιστροφή και περικοπή.


KVADPhoto + : Όλα σε ένα επεξεργασία εικόνας για φωτογράφους οποιουδήποτε επιπέδου.
4/ 5 stars - "KVADPhoto + : Όλα σε ένα επεξεργασία εικόνας για φωτογράφους οποιουδήποτε επιπέδου." Το KVADPhoto + είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τα Windows, που ανήκει στην κατηγορία σχεδίασης και φωτογραφίας. Πρόκειται για μία Το δυ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>