10 Νοεμβρίου 2017

KeepAliveHD : Αποτρέψτε το σκληρό σας δίσκο από το να τεθεί σε αυτόματη λειτουργία αναμονής
Το KeepAliveHD είναι ένα απλό πρόγραμμα που εμποδίζει το σκληρό σας δίσκο να πάει σε αυτόματη λειτουργία αναμονής. Λειτουργεί με το γράψιμο ενός μικρού αρχείου κειμένου σε εξωτερικό δίσκο σας κάθε λίγα λεπτά. Αυτό το πρόγραμμα είναι εμπνευσμένο από NoSleepHD που όμως είχε αρκετούς περιορισμούς, μπορείτε να στείλετε τις παρατηρήσεις σας στον προγραμματιστή έτσι ώστε τυχόν προβλήματα να διορθωθούν και να προστεθούν βελτιώσεις στην επόμενη έκδοση.

KeepAliveHD  : 1.6.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

KeepAliveHD : Αποτρέψτε το σκληρό σας δίσκο από το να τεθεί σε αυτόματη λειτουργία αναμονής
4/ 5 stars - "KeepAliveHD : Αποτρέψτε το σκληρό σας δίσκο από το να τεθεί σε αυτόματη λειτουργία αναμονής" Το KeepAliveHD είναι ένα απλό πρόγραμμα που εμποδίζει το σκληρό σας δίσκο να πάει σε αυτόματη λειτουργία αναμονής. Λειτουργεί με το γρά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>