28 Δεκεμβρίου 2017

Immersive Explorer : Η καλύτερη εναλλακτική λύση διαχείρισης των Windows
Το Immersive Explorer είναι μια εναλλακτική λύση του προεπιλεγμένου εξερευνητή αρχείων που περιλαμβάνεται στα Windows (γνωστός ως Windows Explorer). Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια εκπληκτική εμπειρία στο χρήστη εστιάζοντας στο περιεχόμενο αντί να το κρύβει πίσω από τα εικονίδια. Επιτρέπει στο χρήστη να αποφεύγει το άνοιγμα διαφορετικών εφαρμογών και την εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών παραθύρων όταν κάνει εργασίες τόσο απλές όσο προβολή μιας εικόνας, χάρη στο ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής. 

Παρόλο που δεν είναι μια κλασική εφαρμογή των Windows, (σχεδιάστηκε γύρω από τις οδηγίες διεπαφής χρήστη "Metro"), είναι βελτιστοποιημένο για τάμπλετ και υπολογιστές με οθόνες αφής, αλλά προσφέρει επίσης μεγάλη διευκόλυσνση για τους χρήστες που χρησιμοποιούν ποντίκι / πληκτρολόγιο (με χαρακτηριστικά όπως scroll-to-zoom, πλοήγηση με πληκτρολόγιο). Το Immersive Explorer βασίζεται στο Win32 / .NET / WPF (Windows Presentation Foundation). Χρησιμοποιεί γραφική επιτάχυνση υλικού για την εμφάνιση κινήσεων και μεταβάσεων υγρών, καθιστώντας το πιο μοντέρνο από τον προεπιλεγμένο Explorer αρχείων των Windows.


Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν αποτελεί μία πλήρη εφαρμογή αντικατάστασης του Shell των Windows αλλά μια εναλλακτική λύση για την εξερεύνηση των Windows που ωστόσο δεν χρειάζεται καν να εγκατασταθεί με δικαιώματα διαχειριστή. Δεδομένου ότι ο Immersive Explorer δεν βασίζεται στο WinRT, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να εκτελεστεί σε συσκευές Windows RT, όπως η Surface RT (αλλά λειτουργεί εξαιρετικά στα Windows 8/10 tablets όπως το Surface Pro).

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Immersive Explorer : Η καλύτερη εναλλακτική λύση διαχείρισης των Windows
4/ 5 stars - " Immersive Explorer : Η καλύτερη εναλλακτική λύση διαχείρισης των Windows" Το Immersive Explorer είναι μια εναλλακτική λύση του προεπιλεγμένου εξερευνητή αρχείων που περιλαμβάνεται στα Windows (γνωστός ως Windo...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>