05 Νοεμβρίου 2017

Σχέδια Google : Δημιουργήστε σχήματα και διαγράμματα
Δημιουργήστε σχήματα και διαγράμματα και προσθέστε χρώμα στα έγγραφά σας, στις παρουσιάσεις και στους ιστότοπούς σας δημιουργώντας εύκολα γραφήματα και διαγράμματα. Συνεργαστείτε, για να δημιουργήστε γραφήματα, διαγράμματα, διαγράμματα ροής και, στη συνέχεια, προσθέστε τα εύκολα σε άλλα έγγραφα ή ενσωματώστε τα σε έναν ιστότοπο. Σχολιάστε ένα σχήμα ή ένα πλαίσιο κειμένου για να πλαισιώσετε τη συζήτησή σας. Στείλτε μια ειδοποίηση με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσθέτοντας κάποιον χρήστη σε ένα σχόλιο. Πρόσβαση οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή. Όλα σας τα σχέδια αποθηκεύονται και διατηρούνται αυτομάτως στο Google Drive. και μπορείτε να τα διαβάσετε από οποιαδήποτε συσκευή.

Chrome Web Store:

Σχέδια Google : Δημιουργήστε σχήματα και διαγράμματα
4/ 5 stars - "Σχέδια Google : Δημιουργήστε σχήματα και διαγράμματα" Δημιουργήστε σχήματα και διαγράμματα και προσθέστε χρώμα στα έγγραφά σας, στις παρουσιάσεις και στους ιστότοπούς σας δημιουργώντας εύκ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>