14 Νοεμβρίου 2017

Πώς να εγκαταστήσετε στο κινητό σας εφαρμογές από το Google Play Store μέσω του υπολογιστή σας
Όλοι γνωρίζουμε ότι όσοι έχουμε συσκευές Android στην κατοχή μας θα πρέπει να κατεβάσουμε τις εφαρμογές που μας ενδιαφέρουν μέσα από το Google Play Store. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι μπορούν να κατεβάσουν στο κινητό τους τις αγαπημένες τους εφαρμογές και μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που τρέχει; Ο τρόπος είναι απλούστατος, ανοίξτε την ιστοσελίδα του Google Play Store στον browser σας. Πληκτρολογήστε τον κωδικό σας και περιηγηθείτε στο Google Play Store για να βρείτε την εφαρμογή που επιθυμείτε. Κάντε κλικ στην εφαρμογή και στο επόμενο παράθυρο πατήστε στο κουμπί εγκατάσταση.


Από εκεί και μετά πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό που συνδέεται με το λογαριασμό σας και πατήστε επόμενο.

Τέλος, αν έχετε περισσότερα από ένα τηλέφωνα συνδεδεμένα με τον ίδιο λογαριασμό επιλέξτε αυτό στο οποίο θέλετε να εγκατασταθεί, κάντε ξανά κλικ στο κουμπί εγκατάσταση, επιλέξτε σε ποια συσκευή επιθυμείτε να εγκατασταθεί και πατήστε στο κουμπί εγκατάσταση.Από εκεί και μετά, η εφαρμογή θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Ακόμη και αν έχετε κλειστό το κινητό μόλις το ανοίξετε θα ξεκινήσει μετά από λίγο η εγκατάσταση.

Πώς να εγκαταστήσετε στο κινητό σας εφαρμογές από το Google Play Store μέσω του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Πώς να εγκαταστήσετε στο κινητό σας εφαρμογές από το Google Play Store μέσω του υπολογιστή σας" Όλοι γνωρίζουμε ότι όσοι έχουμε συσκευές Android στην κατοχή μας θα πρέπει να κατεβάσουμε τις εφαρμογές που μας ενδιαφέρουν μέσα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>