04 Νοεμβρίου 2017

G'MIC : Επεξεργαστείτε τις εικόνες σας και προσθέσετε ένα ή περισσότερα από τα 305 διαθέσιμα εφέ.
Το G'MIC είναι ένα πλήρως λειτουργικό πλαίσιο ανοιχτού κώδικα για την επεξεργασία εικόνων, το οποίο διανέμεται με την άδεια CeCILL (συμβατή με GPL). Παρέχει πολλές διαφορετικές διεπαφές χρηστών για τη μετατροπή, χειρισμό, φιλτράρισμα,απεικόνιση συνόλων δεδομένων γενικής εικόνας. Το G'MIC είναι βασικά ένα πρόσθετο με το οποίο μπορείτε να διευρύνεται τις λειτουργίες επεξεργασίας στον υπολογιστή σας με προγράμματα όπως το GIMP και το Krita. Ωστόσο, η Online υπηρεσία της εφαρμογής επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας στις φωτογραφίες τους. Έτσι μπορείτε να  επεξεργαστείτε τις εικόνες σας και να προσθέσετε ένα ή περισσότερα από τα 305 διαθέσιμα εφέ.

G'MIC Online

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

G'MIC : Επεξεργαστείτε τις εικόνες σας και προσθέσετε ένα ή περισσότερα από τα 305 διαθέσιμα εφέ.
4/ 5 stars - "G'MIC : Επεξεργαστείτε τις εικόνες σας και προσθέσετε ένα ή περισσότερα από τα 305 διαθέσιμα εφέ." Το G'MIC είναι ένα πλήρως λειτουργικό πλαίσιο ανοιχτού κώδικα για την επεξεργασία εικόνων, το οποίο διανέμεται με την άδεια CeCILL ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>