18 Νοεμβρίου 2017

Free ISO Burner : Γράψτε εικόνες ISO σε CD / DVD και Blu-Ray
Το Free ISO Burner είναι ένα "100% δωρεάν" δωρεάν λογισμικό για προσωπική χρήση. Μπορεί να λειτουργήσει με εκδόσεις  των Windows 32 bit και 64 bit  και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Μπορεί να γράψει απευθείας αρχεία εικόνας ISO  σε CD / DVD σε CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW, HD DVD και Blu-ray. Κάντε κλικ στο κουμπί [Open] για να επιλέξετε ένα αρχείο εικόνας ISO (* .iso), τοποθετήστε ένα κενό CD στη μονάδα CD-RW και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [Burn] για να ξεκινήσει η εγγραφή του δίσκου. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τα προγράμματα οδήγησης, να επιλέξουν την ταχύτητα εγγραφής και να αλλάξουν το μέγεθος της προσωρινής μνήμης εγγραφής, ενώ κατά τη διάρκεια της εγγραφής ο χρήστης μπορεί να κάνει κλικ στο [Abort] για να ακυρώσει την πρόοδο της εγγραφής. Υποστηρίξει αρχεία εικόνας CD bootable.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Free ISO Burner : Γράψτε εικόνες ISO σε CD / DVD και Blu-Ray
4/ 5 stars - " Free ISO Burner : Γράψτε εικόνες ISO σε CD / DVD και Blu-Ray " Το Free ISO Burner είναι ένα "100% δωρεάν" δωρεάν λογισμικό για προσωπική χρήση. Μπορεί να λειτουργήσει με εκδόσεις  των W...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>