01 Δεκεμβρίου 2017

Ashampoo Photo Commander : Οργανώστε και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας
Το Ashampoo Photo Commander είναι ίσως από τα καλύτερα προγράμματα για την οργάνωση, επεξεργασία, κοινή χρήση και την παρουσίαση των ψηφιακών φωτογραφιών σας. Εκτός από αυτό, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τη διαχείριση των αρχείων ήχου και βίντεο σας. Η εύρεση των φωτογραφιών είναι μία απλή υπόθεση χωρίς να έχει σημασία το πόσο μεγάλη είναι η συλλογή σας. Μπορείτε να ταξινομήσετε και να αναζητήσετε εικόνες και διπλές εικόνες από τα ονόματα, τις ετικέτες και άλλα χαρακτηριστικά, να δείτε τη συλλογή σας από το φάκελο ή την ημερομηνία, να κάνετε προεπισκόπηση της μικρογραφίας σε όλες τις εικόνες σας και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα  είναι πλήρες και για το ενεργοποιήσετε θα πρέπει να κάνετε εγγραφή για να σας αποσταλεί ο κωδικός ενεργοποίησης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Ashampoo Photo Commander : Οργανώστε και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Ashampoo Photo Commander : Οργανώστε και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας" Το Ashampoo Photo Commander είναι ίσως από τα καλύτερα προγράμματα για την οργάνωση, επεξεργασία, κοινή χρήση και την παρουσίαση των ψ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>