24 Ιανουαρίου 2018

ARTi Art effects Photo editor : Mετατρέψτε φωτογραφίες και selfie σε διάσημα έργα ζωγραφικής
Mετατρέψτε τις φωτογραφίες και selfie σας σε διάσημα έργα ζωγραφικής με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης. Επιλέξτε, περισσότερες από 50 μορφές τέχνης και βρείτε την αγαπημένη σας φωτογραφία. Μπορείτε να σχεδιάσετε στο ύφος παγκόσμια αναγνωρισμένων καλλιτεχνών όπως -ο Leonardo da Vinci, Βαν Γκογκ, Μονέ, Michelangelo, Πικάσο, Νταλί και άλλους! Ένας τεράστιος αριθμός των φίλτρων τελειοποιήσουν τις φωτογραφίες σας και θα τις κάνουν μοναδικές.

Η εφαρμογή, έχει εξαιρετικά φίλτρα για selfie των και τοπία με στυλ μολύβι, μαύρο άσπρο σχέδιο, ακουαρέλες, βιτρό, ψηφιδωτό, εφέ κινουμένων σχεδίων και πολλά άλλα. Συχνή ενημέρωση των φίλτρων, και συνεχής εκπαίδευση του νευρωνικού δικτύου για απίστευτα εφέ στις φωτογραφίες σας. Τέλος, μοιραστείτε τα έργα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Πρέπει να επισημάνω, ότι όλες οι φωτογραφίες υποβάλλονται σε επεξεργασία στο διακομιστή της εφαρμογής και γι 'αυτό θα πρέπει να είστε online.

ARTi Art effects Photo editor : Mετατρέψτε φωτογραφίες και selfie σε διάσημα έργα ζωγραφικής
4/ 5 stars - "ARTi Art effects Photo editor : Mετατρέψτε φωτογραφίες και selfie σε διάσημα έργα ζωγραφικής " Mετατρέψτε τις φωτογραφίες και selfie σας σε διάσημα έργα ζωγραφικής με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης. Επιλέξτε, περισσότερες από 50...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>