Κενό ασφαλείας στο πρωτόκολλο WI-FI WPA2Το ασύρματο πρωτόκολλο Wi-Fi Protected Access 2 (WPA2) έχει εξυπηρετήσει πάνω από 13 χρόνια τις ανάγκες μας, αλλά πρόσφατα ο ερευνητής ασφαλείας Mathy Vanhoef ανακάλυψε μία μια ευπάθεια γνωστή ως Krack στο WPA2. Αυτό το θέμα ευπάθειας Krack επηρεάζει κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί Wi-Fi και επιτρέπει σε έναν εισβολέα να παρεμποδίσει την επισκεψιμότητα στο Web μεταξύ της συσκευής προορισμού και του ασύρματου σημείου πρόσβασης. Για να προστατεύσετε το ιδιωτικό σας απόρρητο, και για να αποφύγετε την επίθεση θα πρέπει να εγκαταστήστε τα Windows Patches για το WPA2. 

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για να αντιμετωπίσει το θέμα ευπάθειας του κλειδιού ασύρματου κλειδιού WPA της ομάδας Windows. Μπορείτε να κάνετε λήψη των ενημερωμένων εκδόσεων για τις εκδόσεις λογισμικού που είναι εγκατεστημένες στις συσκευές σας στον Οδηγό ενημέρωσης ασφαλείας της Microsoft. Πωλητές προϊόντων Wi-Fi, όπως το Aruba Networks, το Cisco Meraki, το HostAP και το Linux, έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις ενημερώσεις για την επιδιόρθωση της ευπάθειας του WPA2 Wi-Fi. 
Κάποιοι άλλοι κατασκευαστές προγραμμάτων οδήγησης, όπως η Intel, η Google και το WatchGuard, θα κυκλοφορήσουν ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης του δρομολογητή και των ασύρματων καρτών δικτύου για να προστατεύσουν τους χρήστες τους από την επίθεση Krack τις επόμενες ημέρες.  Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να ενημερώσετε τους οδηγούς της συσκευής σας. Ωστόσο, πώς μπορείτε να λάβετε αυτές τις ενημερώσεις οδηγών την πρώτη φορά; Χρειάζεστε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης για τον εντοπισμό και την ενημέρωση ενημερωμένων, ελλιπών και ελαττωματικών προγραμμάτων οδήγησης συσκευών σε πραγματικό χρόνο που δεν είναι άλλο από το Driver Booster

Το Driver Booster ανιχνεύει και τα εντοπίζει και κατεβάζει και εγκαθιστά αυτόματα τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις (μεταξύ των οποίων και για το Krack) με ένα μόνο κλικ. Αποτελεί το πιο κατάλληλο εργαλείο για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από τις αστοχίες του υλικού του υπολογιστή σας και τις διενέξεις βοηθώντας σας να διατηρείτε το λειτουργικό σας σύστημα πάντα σε φόρμα και χωρίς κολλήματα.