07 Οκτωβρίου 2017

RipBot264 : Μετατρέψτε βίντεο από DVD, Blu-ray ή οποιοδήποτε βίντεο σε iPod, iPad, PSP, PS3, XBOX360 και άλλα
Το RipBot264 είναι ένας απλός στη χρήση μετατροπέας όλα σε ένα για Windows PC. Μετατρέψτε βίντεο από DVD, Blu-ray ή οποιοδήποτε βίντεο σε iPod, iPad, PSP, PS3, XBOX360, PC, MAC, MP4, MKV, Blu-ray ή AVCHD χωρίς περίεργα φίλτρα και περιττές ρυθμίσεις. Πρόκειται για ένα χρήσιμο  λογισμικό που δημιουργήθηκε για να σας επιτρέψει να μετατρέψετε  αρχεία βίντεο σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών φορμά, γρήγορα και αβίαστα, έτσι ώστε να μπορείτε να τα έχετε μαζί σας σε κάθε συσκευή και να τα δείτε όπου κι αν πάτε.  Η διασύνδεση είναι τόσο απλή που ακόμη και ένας απλός χρήστης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ανεξάρτητα από το τι θέλει να το κάνει.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

RipBot264 : Μετατρέψτε βίντεο από DVD, Blu-ray ή οποιοδήποτε βίντεο σε iPod, iPad, PSP, PS3, XBOX360 και άλλα
4/ 5 stars - "RipBot264 : Μετατρέψτε βίντεο από DVD, Blu-ray ή οποιοδήποτε βίντεο σε iPod, iPad, PSP, PS3, XBOX360 και άλλα" Το RipBot264 είναι ένας απλός στη χρήση μετατροπέας όλα σε ένα για Windows PC. Μετατρέψτε βίντεο από DVD, Blu-ray ή οποιοδήποτε βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>