01 Ιανουαρίου 2018

RemedyPic : Προσθέστε φίλτρα και πλαίσια στις φωτογραφίες σας
Το RemedyPic σας δίνει την δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας και να χρησιμοποιήσετε πολλά φίλτρα, εφέ και πλαίσια για αυτά. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το γάμμα, τη φωτεινότητα, την αντίθεση, να εφαρμόσετε πολλαπλά φίλτρα σε μία εικόνα και αμέτρητες ποσότητες πλαισίων. Είναι μόνο η φαντασία σας που μπορεί να σας σταματήσει! Μπορείτε να εξισώσετε το ιστόγραμμα της εικόνας, να το χρωματίσετε, να εφαρμόσετε το προσαρμοσμένο φίλτρο, να το συγκρατήσετε, να το αλλάξετε το μέγεθος και ακόμη και να το ορίσετε ως οθόνη κλειδώματος ή Avatar. Τέλος, μετά από όλες τις αλλαγές, μπορείτε εύκολα να το σώσετε στον υπολογιστή σας ή να ή την στείλετε στους φίλους σας.

RemedyPic : Προσθέστε φίλτρα και πλαίσια στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "RemedyPic : Προσθέστε φίλτρα και πλαίσια στις φωτογραφίες σας" Το RemedyPic σας δίνει την δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας και να χρησιμοποιήσετε πολλά φίλτρα, εφέ και πλαίσια για αυτ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>