15 Οκτωβρίου 2017

PhotoBulk : Προσθέστε το λογότυπό σας στις φωτογραφίες σας
To PhotoBulk είναι μία απλή μινιμαλιστική εφαρμογή για τα windows μέσω της οποία μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας, να μετατρέψετε σε διαφορετικές διαστάσεις τις φωτογραφίες σας και να τις βελτιστοποιήσετε. Η χρήση του είναι πολύ απλή, ρίξτε μέσα στο πεδίο της εφαρμογής που θέλετε να επεξεργαστείτε. η κάντε κλικ στο κουμπί import image. Από εκεί και μετά για να προσθέσετε το λογότυπό σας επιλέξτε watermark, εισάγετε το λογότυπό σας ή πληκτρολογήστε το κείμενό σας, αλλάξτε το μέγεθος ή την γραμματοσειρά, καθορίστε σε ποίο σημείο θέλετε να εμφανίζεται το λογότυπό και πατήστε start. Τέλος επιλέξτε που θέλετε να σώσετε τη φωτογραφία σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PhotoBulk : Προσθέστε το λογότυπό σας στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "PhotoBulk : Προσθέστε το λογότυπό σας στις φωτογραφίες σας" To PhotoBulk είναι μία απλή μινιμαλιστική εφαρμογή για τα windows μέσω της οποία μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας, να μετατρέψετ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>