09 Δεκεμβρίου 2017

Photo editor : Iσχυρός, γρήγορος και απλός επεξεργαστής φωτογραφιών.
Το Aviary Photo editor είναι ένας ισχυρός, γρήγορος και απλός επεξεργαστής φωτογραφιών. Περιλαμβάνει, όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε, σε ένα εξαιρετικά διαισθητικό interface μέσα από το οποίο μπορείτε να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας. Περιλαμβάνει την δυνατότητα περικοπής εικόνων, περιστροφής αλλαγής φωτεινότητας, διόρθωσης του φαινομένου κόκκινα μάτια, προσθήκης κειμένου, sticers, και την εφαρμογή χρωματικών εφέ. Οι επεξεργασμένες φωτογραφίες αποθηκεύονται στη Βιβλιοθήκη εικόνων (Φάκελος) του υπολογιστή σας.

Photo editor : Iσχυρός, γρήγορος και απλός επεξεργαστής φωτογραφιών.
4/ 5 stars - "Photo editor : Iσχυρός, γρήγορος και απλός επεξεργαστής φωτογραφιών." Το Aviary Photo editor είναι ένας ισχυρός, γρήγορος και απλός επεξεργαστής φωτογραφιών. Περιλαμβάνει, όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε, ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>