09 Νοεμβρίου 2017

Photo Collage : Η καλύτερη ίσως εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας και κολάζ για το κινητό η το Tablet σας
Αν  σας αρέσει να ασχολείστε με τη φωτογραφία σίγουρα θα έχετε  ψάξει και θα έχετε κατεβάσει  κάποιες εφαρμογές γραφικών - κολάζ για το κινητό ή το tablet σας και πιθανώς να μη είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αφού είναι  γεγονός ότι τελικά  λίγες είναι οι καλές, αυτές που λέμε ότι κάνουν τη διαφορά. Μία από αυτές είναι και το Photo Collage. Με πολύ καθαρό μενού και πολλές επιλογές νομίζω ότι είναι μία εφαρμογή που αξίζει να την παρουσιάσουμε.


Περιλαμβάνει πάρα πολύ πρότυπα, φόντα αυτοκόλλητα, και φυσικά σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε κείμενο ή εικόνα ή να αλλάξετε την αναλογία του κολάζ. Ωστόσο δεν μένει εκεί αφού περιλαμβάνει και ένα εκπληκτικό  επεξεργαστή εικόνας με μεγάλες δυνατότητες που θα σας βοηθήσει να προσθέσετε εφέ και φίλτρα να τις περικόψετε να προσθέσετε πλαίσια αλλά και πολλές άλλες λειτουργίες.

Photo Collage : Η καλύτερη ίσως εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας και κολάζ για το κινητό η το Tablet σας
4/ 5 stars - "Photo Collage : Η καλύτερη ίσως εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας και κολάζ για το κινητό η το Tablet σας" Αν  σας αρέσει να ασχολείστε με τη φωτογραφία σίγουρα θα έχετε  ψάξει και θα έχετε κατεβάσει  κάποιες εφαρμογές γραφικών - κολάζ για τ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>