20 Δεκεμβρίου 2017

PDFCreator : Μετατρέψτε, εκτυπώστε και κλειδώστε έγγραφα PDF
Αν μπορείτε να εκτυπώσετε το έγγραφό σας, μπορείτε να το μετατρέψετε  και σε PDF με την δωρεάν εφαρμογή PDFCreator. Και όχι μόνο, με το PDFCreator, μπορείτε να μετατρέψετε το έγγραφο και σε άλλες δημοφιλείς μορφές, όπως PNG, JPEG και TIF. Το PDFCreator επιτρέπει ακόμη την προστασία των εγγράφων σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή τροποποιήσεις. 

Μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση στα αρχεία PDF, να απαιτήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να ανοίξετε το έγγραφο ή να περιορίσετε την εκτύπωση και την τροποποίηση του εγγράφου σας με κρυπτογράφηση AES έως 256 bit. Αν χρειάζεται να υπογράψετε ένα έγγραφο και να το στείλετε σε όλο τον κόσμο, χρειάζεται πολύς χρόνος ωστόσο μέσω της εφαρμογής σας δίνεται η δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε ψηφιακές υπογραφές για να επιταχύνετε αυτή τη διαδικασία. Σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι και εταιρείες θέλουν να αρχειοθετούν τα έγγραφα για χρόνια ή δεκαετίες και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα είναι ευανάγνωστα όταν τα χρειάζεστε. Το πρότυπο PDF / A το εξασφαλίζει εφαρμόζοντας αυστηρά πρότυπα για το τι μπορεί και πρέπει να συμπεριληφθεί στο PDF. Η εφαρμογή είναι σε θέση να δημιουργήσει αρχεία PDF / A για τις ανάγκες αρχειοθέτησης.Εάν έχετε διαφορετικές περιπτώσεις στις οποίες χρησιμοποιείτε το PDFCreator, ίσως χρειαστείτε διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε μία από αυτές. Το PDFCreator έχει προφίλ για αυτό. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε κατάσταση και να το διαθέσετε με ένα κλικ. Μπορείτε επίσης να έχετε πολλαπλούς εκτυπωτές PDFCreator και να καθορίσετε ποιο προφίλ θα προεπιλεγεί για εσάς.


Η αυτόματη αποθήκευση, σας επιτρέπει, να έχετε έναν πλήρως αυτοματοποιημένο εκτυπωτή PDF. Ενεργοποιείτε την αυτόματη αποθήκευση στο προφίλ σας και επιλέξτε πού θα αποθηκευτούν τα αρχεία. Κάθε έγγραφο που θα εκτυπώσετε θα αποθηκευτεί αυτόματα.  Τέλος,πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένες λειτουργίες στην δωρεάν έκδοση είναι απενεργοποιημένες, ενώ για να απολαύσετε επιπλέον κάποιες από τις  διαθέσιμες δωρεάν λειτουργίες του θα πρέπει να κάνετε registration και στο e-mail που θα δώσετε θα σας σταλεί η κωδικός ενεργοποίησης τους.

PDFCreator 3.1.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PDFCreator : Μετατρέψτε, εκτυπώστε και κλειδώστε έγγραφα PDF
4/ 5 stars - "PDFCreator : Μετατρέψτε, εκτυπώστε και κλειδώστε έγγραφα PDF" Αν μπορείτε να εκτυπώσετε το έγγραφό σας, μπορείτε να το μετατρέψετε  και σε PDF με την δωρεάν εφαρμογή PDFCreator. Και όχι μόνο, με το...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>