Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

PDF Forte : Δωρεάν εφαρμογή μετατροπής αρχείων Word, Excel, PPT, σε μορφή PDFΜετατρέψτε τα πάντα σε μορφή PDF χωρίς κόπο.Το PDF Forte είναι μία εφαρμογή που μπορεί να μετατρέπει αρχεία PDF σε αρχεία Word, Excel, PPT, Εικόνες, PSD, Dwg. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την δωρεάν εφαρμογή για να μετατρέψετε αρχεία Word σε Epub. Επιπλέον, είναι 100% δωρεάν τώρα. Με κομψό και απλό μενού, εξαιρετικά γρήγορο και σταθερό.

Μετατρέψτε τα αρχεία του Word σε μορφή PDF.  Υποστήριξη Xls σε PDF και Xlx σε PDF, αρχεία PPT σε μορφή PDF, αρχεία εικόνας σε μορφή PDF. Υποστήριξη συνδυασμού εικόνων και όλων των κύριων μορφών εικόνας, αρχεία Word σε μορφή Epub. αρχεία PSD σε μορφή PDF. Υποστηρίζει αρχεία PSD που εξάγονται από την τελευταία έκδοση του Photoshop.

Μετατρέψτε ακόμη αρχεία Dwg σε μορφή PDF με υψηλή ποιότητα μετατροπής. Υποστηρίζει τη προσθήκης μεταδεδομένων PDF και προστασίας αρχείων PDF από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση με κωδικούς πρόσβασης χρήστη και κατόχου, δωρεάν τεχνική υποστήριξη, δωρεάν ενημέρωση.

PDF Forte : 2.6.6.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
PDF Forte : Δωρεάν εφαρμογή μετατροπής αρχείων Word, Excel, PPT, σε μορφή PDF
4/ 5 stars - "PDF Forte : Δωρεάν εφαρμογή μετατροπής αρχείων Word, Excel, PPT, σε μορφή PDF " Μετατρέψτε τα πάντα σε μορφή PDF χωρίς κόπο.Το PDF Forte είναι μία εφαρμογή που μπορεί να μετατρέπει αρχεία PDF σε αρχεία Word, Ex...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>