Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Paint 3D : Η κορυφαία εφαρμογή ζωγραφικής από την microsoftΕίτε είστε καλλιτέχνης είτε σας αρέσει απλώς να σχεδιάζετε το paint 3d, σάς βοηθάει να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να κάνετε πραγματικότητα τις ιδέες σας. Η κλασική Ζωγραφική έχει επανασχεδιαστεί με ενημερωμένη εμφάνιση και αισθητική καθώς και πολλές νέες βούρτσες και εργαλεία. Και τώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε σε όλες τις διαστάσεις. Δημιουργήστε έργα 2D ή μοντέλα 3D τα οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε από κάθε γωνία. 

Το Paint 3D, της Microsoft Paint , είναι μια από τις πολλές εφαρμογές που εισήχθησαν με την ενημέρωση των Windows 10 Creators και μία από τις πολλές εφαρμογές 3D μοντελοποίησης που εισήχθησαν ή βελτιώθηκαν με την ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Creators, μαζί με το View 3D, Windows Mixed Reality και Holograms 3D Builder. Ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά του Microsoft Paint και του 3D Builder για να συνδυάσει μια ένα λογισμικό υβριδικής επεξεργασίας 2D-3D που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια ποικιλία σχημάτων. Τα πιο δυναμικά προωθημένα χαρακτηριστικά του Paint 3D σχετίζονται με την υποστήριξη του για 3D αντικείμενα. Το Paint 3D παρέχει 3D αποθέματα ανθρώπων, ζώα, γεωμετρικά σχήματα, κείμενο και dudles. 

Οι χρήστες μπορούν να περιστρέφουν αντικείμενα, να προσαρμόζουν την τοποθέτηση του αντικειμένου 3D και στις τρεις διαστάσεις και να εφαρμόζουν αντικείμενα 2D ως αυτοκόλλητα σε αντικείμενα 3D. Περιλαμβάνει πολλά από τα αντικείμενα 2D της Microsoft Paint καθώς και νέα πολύχρωμα "αυτοκόλλητα", τα οποία είναι λειτουργικά παρόμοια με τα παραδοσιακά 2D σχήματα και μοτίβα που μπορούν να εφαρμοστούν στο φόντο και σε αντικείμενα 3D.

Διατίθεται κείμενο 2D,  και 3D. Οι κινούμενες εικόνες μπορούν να αποθηκευτούν σε μορφές 2D και 3D και να μοιραστούν χρησιμοποιώντας τη λειτουργία κοινής χρήσης των Windows ή το Remix 3D, μια ηλεκτρονική υπηρεσία που ξεκίνησε από τη Microsoft, που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν τις δημιουργίες τους, να κάνουν λήψη άλλου και να αποθηκεύουν την εργασία τους στο προφίλ τους στο Xbox Live .
Paint 3D : Η κορυφαία εφαρμογή ζωγραφικής από την microsoft
4/ 5 stars - "Paint 3D : Η κορυφαία εφαρμογή ζωγραφικής από την microsoft" Είτε είστε καλλιτέχνης είτε σας αρέσει απλώς να σχεδιάζετε το paint 3d, σάς βοηθάει να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>