04 Δεκεμβρίου 2017

Notepad3 : Γρήγορος επεξεργαστής κειμένου με πολλές δυνατότητες
Παρόλο που το λειτουργικό σύστημα των Windows ενημερώθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια το προεπιλεγμένο σημειωματάριο που περιλαμβάνεται στα Windows έχει να ενημερωθεί 20 χρόνια. Εάν λοιπόν χρειάζεστε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου για απλές εργασίες προγραμματισμού και χρησιμοποιείται το Notepad των Windows μπορείτε απλά να το αντικαταστήσετε. 

Ως εκ τούτου, δημιουργήθηκε το Notepad3 με όλες τις δυνατότητες που σήμερα δεν έχει το προεπιλεγμένο σημειωματάριο των Windows. Το Notepad3 είναι ένας γρήγορος και ελαφρύς επεξεργαστής κειμένου που βασίζεται στο Scintilla. Αρκετά ισχυρό για να χειρίζεται τις περισσότερες εργασίες προγραμματισμού. 

Επιπλέον, το Notepad3 έχει τις ακόλουθες δυνατότητες: αναδίπλωση κώδικα, αντιστοίχιση πλαισίου, αυτόματη συμπλήρωση λέξεων, μετατροπή κωδικοποίησης χαρακτήρων μεταξύ διαφόρων μορφών (ASCII, UTF-8 και UTF-16) LF), Unix (LF) και Macintosh (CR)), πολλαπλές αναιρέσεις ή επανάληψη και άλλα.

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Notepad3 : Γρήγορος επεξεργαστής κειμένου με πολλές δυνατότητες
4/ 5 stars - "Notepad3 : Γρήγορος επεξεργαστής κειμένου με πολλές δυνατότητες" Παρόλο που το λειτουργικό σύστημα των Windows ενημερώθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια το προεπιλεγμένο σημειωματάριο που περιλαμβάνε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>