16 Νοεμβρίου 2017

MoveIt: Μετακινήστε εικόνες βίντεο και ήχο στην κάρτα SD
Η απόλυτη εφαρμογή για να μεταφέρετε φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικό υλικό σας σε κάρτα SD και το αντίστροφο. Εικόνες, βίντεο και ηχητικά συνολικά μπορεί να μετακινηθεί σε κάρτα SD, αλλά και από την κάρτα SD στην εσωτερική μνήμη αποθήκευσης χρησιμοποιώντας το MoveIt. Το MoveIt βοηθά επίσης στον καθαρισμό των σκουπιδιών του τηλεφώνου σας και την αύξηση της ταχύτητας και της αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Επίσης έχει προστεθεί ένα νέο χαρακτηριστικό αυτόματης μεταφοράς που μεταφέρει τις εικόνες και τα βίντεο στην κάρτα SD αυτόματα.

MoveIt: Μετακινήστε εικόνες βίντεο και ήχο στην κάρτα SD
4/ 5 stars - "MoveIt: Μετακινήστε εικόνες βίντεο και ήχο στην κάρτα SD" Η απόλυτη εφαρμογή για να μεταφέρετε φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικό υλικό σας σε κάρτα SD και το αντίστροφο. Εικόνες, βίντεο και ηχητι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>