30 Οκτωβρίου 2017

MindStick Cleaner : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από τα περιττά αρχεία
Το MindStick Cleaner είναι ένα δωρεάν εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τον υπολογιστή σας Windows μέσα σε λίγα λεπτά. Προστατεύει το ιδιωτικό σας απόρρητο, ελευθερώνει χώρο στο δίσκο, κάνει τον υπολογιστή σας πιο ασφαλή και βελτιώνει την απόδοση του υπολογιστή σας. Είναι απλό στην εγκατάσταση, εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει ενσωματωμένες λειτουργίες αυτόματης ενημέρωσης.

Το MindStick Cleaner αφαιρεί τα μη χρησιμοποιημένα αρχεία από το σύστημά σας, επιτρέποντας στα Windows να τρέχουν πιο γρήγορα και  απελευθερώνουν πολύτιμο χώρο στο σκληρό δίσκο. Επίσης, καθαρίζει τα ίχνη των online δραστηριοτήτων σας, όπως το ιστορικό σας στο Internet.

Το MindStick Cleaner καθαρίζει τα προσωρινά αρχεία, το ιστορικό, τα cookies που δημιουργούνται από προγράμματα περιήγησης ιστού, όπως τον Internet Explorer, το Mozilla Firefox, το Google Chrome, την Opera και το Safari και άλλα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

MindStick Cleaner : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από τα περιττά αρχεία
4/ 5 stars - " MindStick Cleaner : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από τα περιττά αρχεία" Το MindStick Cleaner είναι ένα δωρεάν εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τον υπολογιστή σας Windows μέσα σε λίγα λεπτά. Προσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>