Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

MindStick Cleaner : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από τα περιττά αρχείαΤο MindStick Cleaner είναι ένα δωρεάν εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τον υπολογιστή σας Windows μέσα σε λίγα λεπτά. Προστατεύει το ιδιωτικό σας απόρρητο, ελευθερώνει χώρο στο δίσκο, κάνει τον υπολογιστή σας πιο ασφαλή και βελτιώνει την απόδοση του υπολογιστή σας. Είναι απλό στην εγκατάσταση, εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει ενσωματωμένες λειτουργίες αυτόματης ενημέρωσης.

Το MindStick Cleaner αφαιρεί τα μη χρησιμοποιημένα αρχεία από το σύστημά σας, επιτρέποντας στα Windows να τρέχουν πιο γρήγορα και  απελευθερώνουν πολύτιμο χώρο στο σκληρό δίσκο. Επίσης, καθαρίζει τα ίχνη των online δραστηριοτήτων σας, όπως το ιστορικό σας στο Internet.

Το MindStick Cleaner καθαρίζει τα προσωρινά αρχεία, το ιστορικό, τα cookies που δημιουργούνται από προγράμματα περιήγησης ιστού, όπως τον Internet Explorer, το Mozilla Firefox, το Google Chrome, την Opera και το Safari και άλλα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
MindStick Cleaner : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από τα περιττά αρχεία
4/ 5 stars - " MindStick Cleaner : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από τα περιττά αρχεία" Το MindStick Cleaner είναι ένα δωρεάν εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τον υπολογιστή σας Windows μέσα σε λίγα λεπτά. Π...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>