Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα , πακέτα εικονιδίων και άλλαΜε το Microsoft Launcher (παλαιότερα γνωστή ως Arrow Launcher), μπορείτε να προσαρμόσετε τη συσκευή Android σας με ταπετσαρίες, θέματα χρωμάτων, πακέτα εικονιδίων και πολλά άλλα. Με έναν λογαριασμό Microsoft ή το λογαριασμό εργασίας-σχολείου, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ημερολόγιο, έγγραφα, τις πρόσφατες δραστηριότητές σας και στην εξατομικευμένη ροή σας. Εξατομικεύστε την εμφάνιση της συσκευής σας, προσαρμόζοντας την επιφάνεια εργασίας του κινητού σας με νέες ταπετσαρίες, θέματα, χρώματα, πακέτα εικονιδίων, χειρονομίες και πολλά άλλα.

Δείτε τις πιο σημαντικές πληροφορίες σας με μια ματιά, όπως ειδήσεις, ημερολόγιο εκδηλώσεων, έγγραφα, επαφές, πρόσφατες κλήσεις, ή τραβήξτε μια φωτογραφία στο τηλέφωνό σας και δείτε τη αμέσως στο Windows PC σας ή συνεχίστε την επεξεργασία ενός εγγράφου του Office 365 στον υπολογιστή σας με τη σύνδεση του τηλεφώνου σας με τα Windows.

 Όπως θα δείτε εκτός των άλλων εμφανίζει και 2 extra εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας το Booster και το wallapers όπου με το μεν πρώτο μπορείτε να απελευθερώσετε μνήμη στο τηλέφωνό σας και με το δεύτερο να αλλάζετε άμεσα wallpapers.
Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα , πακέτα εικονιδίων και άλλα
4/ 5 stars - "Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα , πακέτα εικονιδίων και άλλα" Με το Microsoft Launcher (παλαιότερα γνωστή ως Arrow Launcher), μπορείτε να προσαρμόσετε τη συσκευή Android σας με ταπετσαρίες, θέματ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>