06 Φεβρουαρίου 2018

Menu Uninstaller Ultra : Απεγκαταστήστε ανεπιθύμητα προγράμματα με δύο κλικΓια τα ανεπιθύμητα προγράμματα των Windows, αν δεν διαθέτετε κάποιο άλλο πρόγραμμα συνήθως πρέπει να πάτε στον Πίνακα Ελέγχου για να τα αφαιρέσετε. Το πρόγραμμα απεγκατάστασης του μενού προσθέτει μια επιλογή "Κατάργηση εγκατάστασης" στο μενού περιβάλλοντος των Windows, ώστε να μπορείτε να καταργήσετε προγράμματα από τις συντομεύσεις τους. Παρόλο που πιθανώς κάνετε περιστασιακές σαρώσεις μέσω του πλαισίου διαλόγου Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων, είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψετε ανεπιθύμητα προγράμματα κατά την κύλιση από το μενού Έναρξης ή στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.

Το MenuUninstaller προσθέτει μια απλή επιλογή "Κατάργηση εγκατάστασης" στο μενού περιβάλλοντος για οποιαδήποτε συντόμευση στον υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να απεγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα από σχεδόν οπουδήποτε. Απλά εγκαταστήστε το MenuUninstaller και ξεκινήστε να καταργείτε προγράμματα που δεν επιθυμείτε κάνοντας δεξί κλικ επάνω στο εικονίδιό τους και αριστερό επάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Menu Uninstaller Ultra : Απεγκαταστήστε ανεπιθύμητα προγράμματα με δύο κλικ
4/ 5 stars - "Menu Uninstaller Ultra : Απεγκαταστήστε ανεπιθύμητα προγράμματα με δύο κλικ" Για τα ανεπιθύμητα προγράμματα των Windows, αν δεν διαθέτετε κάποιο άλλο πρόγραμμα συνήθως πρέπει να πάτε στον Πίνακα Ελέγχου για να τα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>