14 Οκτωβρίου 2017

Media Player S : Σύγχρονος Player αναπαραγωγής βίντεο και ήχου
Το Media Player S PRO  είναι μία εκπληκτική εφαρμογή αναπαραγωγής ήχου και βίντεο που συνδυάζει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος Player! Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει ένα πραγματικά τεράστιο αριθμό των μορφών αρχείων πολυμέσων όπως FLV, MPG, VOB, QuickTime, MOV, MP3, FLAC, ALAC και περισσότερους από άλλους 200. Σας προσφέρει τέλεια εμπειρία χρήστη, επιτρέποντας την προσαρμογή των ρυθμίσεων του ισοσταθμιστή, τη δημιουργία των δικών σας playlist, την ακρόαση του ραδιοφώνου και την παρακολούθηση online τηλεόρασης. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή σας ως clients συνεχούς ροής για τις υπηρεσίες SoundCloud και YouTube, με τη δυνατότητα αποθήκευσης σε προσωρινή μνήμη του επιλεγμένου περιεχομένου. Σημειώστε ωστόσο, η εφαρμογή δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή DVD ή Blu-ray. Πρέπει να επιλέξετε αρχεία από το δίσκο για να τα παρακολουθήσετε μέσω του Media Player S PRO.

Media Player S : Σύγχρονος Player αναπαραγωγής βίντεο και ήχου
4/ 5 stars - "Media Player S : Σύγχρονος Player αναπαραγωγής βίντεο και ήχου" Το Media Player S PRO  είναι μία εκπληκτική εφαρμογή αναπαραγωγής ήχου και βίντεο που συνδυάζει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά που πρέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>