04 Δεκεμβρίου 2017

HWMonitor PRO : Δείτε σε πραγματικό χρόνο θερμοκρασίες και την κατάσταση της μπαταρίας του κινητού σας
Το HWMonitor PRO είναι ένα πρόγραμμα παρακολούθησης για συσκευές Android. Δείχνει σε πραγματικό χρόνο τις τρέχουσες θερμοκρασίες (ανάλογα με τη συσκευή),  και σας δίνει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της μπαταρίας σας, (τάση, θερμοκρασία και επίπεδο φόρτισης) αλλά και τη χρήση της CPU. Τα δεδομένα παρακολούθησης μπορούν να σταλούν σε ένα τοπικό δίκτυο, ώστε να εμφανίζεται σε ένα PC που τρέχει το HWMonitor Pro για Windows, ή σε άλλη συσκευή Android. Επιπλέον με το HWMonitor Pro μπορείτε να παρακολουθείτε μέχρι και 10 συστήματα (Windows PC ή το Android συσκευές) από την Android συσκευή σας.

HWMonitor PRO : Δείτε σε πραγματικό χρόνο θερμοκρασίες και την κατάσταση της μπαταρίας του κινητού σας
4/ 5 stars - "HWMonitor PRO : Δείτε σε πραγματικό χρόνο θερμοκρασίες και την κατάσταση της μπαταρίας του κινητού σας" Το HWMonitor PRO είναι ένα πρόγραμμα παρακολούθησης για συσκευές Android. Δείχνει σε πραγματικό χρόνο τις τρέχουσες θερμοκρασίες (ανά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>