04 Νοεμβρίου 2017

GS Anti-Ransomware : Προστατευθείτε σε πραγματικό χρόνο από τα Ransomware
Οι χάκερς και διάφοροι οικονομικοί εγκληματίες του κυβερνοχώρου αναπτύσσουν νέους τρόπους για να μολύνουν υπολογιστές, τα δεδομένα σας βρίσκονται σε κίνδυνο χωρίς προστασία, ο υπολογιστής σας μπορεί ανά πάσα στιγμή να είναι το επόμενο θύμα και να χάσετε απροσδόκητα όλα τα  αρχεία σας. Το GridinSoft Anti-Ransomware είναι ένα απλό, δωρεάν λογισμικό προστασίας κατά των ιών τύπου Ransomware, που σάς επιτρέπει να προστατεύετε τον υπολογιστή σας από την κρυπτογράφηση των αρχείων με μερικά κλικ. Απλά τρέξτε την εφαρμογή και είτε σίγουροι ότι ο υπολογιστή σας προστατεύεται από οποιονδήποτε ιό κρυπτογράφησης ανά πάσα στιγμή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

GS Anti-Ransomware : Προστατευθείτε σε πραγματικό χρόνο από τα Ransomware
4/ 5 stars - "GS Anti-Ransomware : Προστατευθείτε σε πραγματικό χρόνο από τα Ransomware " Οι χάκερς και διάφοροι οικονομικοί εγκληματίες του κυβερνοχώρου αναπτύσσουν νέους τρόπους για να μολύνουν υπολογιστές, τα δεδομένα σας ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>