Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

DMDE : Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους
Ισχυρό λογισμικό για την αναζήτηση δεδομένων, την επεξεργασία και την ανάκτηση δεδομένων σε δίσκους. Μπορεί να ανακτήσει δομές καταλόγου και αρχεία σε  περίπλοκες περιπτώσεις με τη χρήση ειδικών αλγορίθμων όταν άλλο λογισμικό δεν μπορεί να βοηθήσει. Περιλαμβάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά όπως πρόγραμμα επεξεργασίας δίσκου, επιτρέπει την κατάργηση της διαγραφής διαμερίσματος, και εργαλείο για τη δημιουργία εικόνας σε δίσκους .


Σας επιτρέπει να ανακτήσετε τα αρχεία σας μετά από κάποιο πρόβλημα.  Είναι δυνατό να βρείτε τα στοιχεία γρήγορα χωρίς  σάρωση σε περίπτωση βλάβης ήσσονος σημασίας. του συστήματος αρχείων. Μπορεί ακόμη να κάνει, ανάκτηση δεδομένων από το αρχείο υπογραφών (RAW)& όταν δεν είναι δυνατή η ανάκτηση από σύστημα αρχείων. To πρόγραμμα επεξεργασίας δίσκου είναι συμβατό με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows και υποστηρίζει την αυτόματη ρύθμιση κλειδώματος κατά την εγγραφή.

Με το πρόγραμμα επεξεργασίας δίσκου μπορείτε να προβάλετε, να επεξεργαστείτε, και περιηγηθείτε σε αρχεία και διαφορετικές  δομές στο δίσκο (όπως το MBR, GPT, τομείς εκκίνησης, πίνακες και καταχωρήσεις καταλόγου των συστημάτων αρχείων),  και να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα πρότυπα. Συνιστάται για έμπειρους χρήστες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

DMDE : Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους
4/ 5 stars - "DMDE : Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους" Ισχυρό λογισμικό για την αναζήτηση δεδομένων, την επεξεργασία και την ανάκτηση δεδομένων σε δίσκους. Μπορεί να ανακτήσει δομές καταλό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>