15 Οκτωβρίου 2017

DMDE : Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους

Ισχυρό λογισμικό για την αναζήτηση δεδομένων, την επεξεργασία και την ανάκτηση δεδομένων σε δίσκους. Μπορεί να ανακτήσει δομές καταλόγου και αρχεία σε  περίπλοκες περιπτώσεις με τη χρήση ειδικών αλγορίθμων όταν άλλο λογισμικό δεν μπορεί να βοηθήσει. Περιλαμβάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά όπως πρόγραμμα επεξεργασίας δίσκου, επιτρέπει την κατάργηση της διαγραφής διαμερίσματος, και εργαλείο για τη δημιουργία εικόνας σε δίσκους .


Σας επιτρέπει να ανακτήσετε τα αρχεία σας μετά από κάποιο πρόβλημα.  Είναι δυνατό να βρείτε τα στοιχεία γρήγορα χωρίς  σάρωση σε περίπτωση βλάβης ήσσονος σημασίας. του συστήματος αρχείων. Μπορεί ακόμη να κάνει, ανάκτηση δεδομένων από το αρχείο υπογραφών (RAW)& όταν δεν είναι δυνατή η ανάκτηση από σύστημα αρχείων. To πρόγραμμα επεξεργασίας δίσκου είναι συμβατό με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows και υποστηρίζει την αυτόματη ρύθμιση κλειδώματος κατά την εγγραφή.

Με το πρόγραμμα επεξεργασίας δίσκου μπορείτε να προβάλετε, να επεξεργαστείτε, και περιηγηθείτε σε αρχεία και διαφορετικές  δομές στο δίσκο (όπως το MBR, GPT, τομείς εκκίνησης, πίνακες και καταχωρήσεις καταλόγου των συστημάτων αρχείων),  και να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα πρότυπα. Συνιστάται για έμπειρους χρήστες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

DMDE : Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους
4/ 5 stars - "DMDE : Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους" Ισχυρό λογισμικό για την αναζήτηση δεδομένων, την επεξεργασία και την ανάκτηση δεδομένων σε δίσκους. Μπορεί να ανακτήσει δομές καταλό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>