Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

ConverterLite : Μετατρέψτε αρχεία ήχου και βίντεο και κάντε Rip CD και DVDΤο ConverterLite είναι μία εφαρμογή με μινιμαλιστικό απλό interface με το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία ήχου και βίντεο και να κάνετε Rip τα DVD ή τα CD σας. Απλά προσθέστε το αρχείο σας, επιλέξτε μια μορφή ή συσκευή και μετατρέψτε τα. Κάντε τα αρχεία ήχου και βίντεο συμβατά για iPhone, iPad, Android, PSP, το PS3, Blackberry και ακόμη και για την εγγραφή DVD. Μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία MP3 σε AC3, MP4, OGG, WAV και WMV. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε mp4 σε mp3 και οποιαδήποτε ταινία ήχου σε mp3 - MPEG σε AVI, FLV σε AVI, F4V, και Quicktime, MOV σε AVI και από AVI σε MPEG ή σε άλλες μορφές. Τέλος το ConverterLite μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε βίντεο CD / DVD σε οποιαδήποτε άλλη μορφή!


Βήματα
1

- Τρέξτε την εφαρμογή, και κάντε κλικ επάνω στο εικονίδιο Video ή μετακινήστε το αρχείο σας μέσα στο μενού της εφαρμογής με το ποντίκι σας .

2.

- Επιλέξτε το φορμάτ εξόδου και πατήστε επόμενο.

3. 

- Επιλέξτε την ποιότητα εξόδου του βίντεο και τέλος πατήστε επόμενο για να ξεκινήσει η μετατροπή.  Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία και για τα αρχεία ήχου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 
ConverterLite : Μετατρέψτε αρχεία ήχου και βίντεο και κάντε Rip CD και DVD
4/ 5 stars - "ConverterLite : Μετατρέψτε αρχεία ήχου και βίντεο και κάντε Rip CD και DVD" Το ConverterLite είναι μία εφαρμογή με μινιμαλιστικό απλό interface με το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία ήχου και βίντεο και να ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>