Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Clean Master 6.0 : Βελτιστοποιήστε την απόδοση του υπολογιστή σαςTo Clean Master είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές βελτιστοποίησης και καθαρισμού και προστασίας προσωπικών δεδομένων που έχει αναπτυχθεί για τις συσκευές Android και που ωστόσο πριν από λίγο καιρό ήταν διαθέσιμο και για υπολογιστές με windows. Ωστόσο σήμερα επανέρχεται με μία νεώτερη έκδοση για υπολογιστές που θα βελτιώσει την απόδοση της συσκευής σας καθαρίζοντας τα ανεπιθύμητα αρχεία, βελτιστοποιώντας τη μνήμη της συσκευής, παρέχοντας σας πλήρη προστασία . Με νέα εμφάνιση, νέα χαρακτηριστικά, μπορεί να σαρώσει και να καθαρίσει από ανεπιθύμητα αρχεία πάνω από 1000+ προγράμματα. Με το PC Boost πείτε αντίο στις καθυστερήσεις του συστήματος σας! Με ένα κλικ, μπορείτε να σταματήσετε περιττά προγράμματα εκκίνησης, να επιταχύνετε το χρόνο εκκίνησης και να βελτιστοποιείτε έξυπνα τις ρυθμίσεις συστήματος και δικτύου. Ακόμη, μπορείτε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα και να αφαιρέστε τις εγγραφές για επικίνδυνη περιήγηση στο διαδίκτυο με το χαρακτηριστικό anti-tracking.


Αποτελείται από 4 διαφορετικές ενότητες, το Junk Clean, to Pc Boost, το Privacy Clean και το Tool.
Μέσω του Junk Clean μπορείτε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από τα άχρηστα αρχεία πού μάλιστα μέσω της επιλογής Real time monitor μπορείτε να καθορίσετε και το χρονικό διάστημα μέχρι τον επόμενο καθαρισμό.


Στην ίδια καρτέλα στο Privacy Clean μπορείτε να το καθορίσετε το βάθος του καθαρισμού των προσωπικών σας δεδομένων, αν για παράδειγμα θέλετε να ξεκινάει καθαρισμός μετά το κλείσιμο του Browser αλλά και ποια στοιχεία καθαρισμού θα περιλαμβάνει.


Τέλος, αξίζει να πούμε δύο λόγια για την επιλογή Tools όπου μέσω του Pc Check Up μπορούμε να δούμε αν έχουμε εγκατεστημένους τους πιο πρόσφατους οδηγούς στις συσκευές μας και να κατεβάσουμε τους πιο πρόσφατους ( σημειώστε όμως ότι η ταχύτητα download στην free έκδοση είναι αρκετά μικρότερη).


Στην επόμενη καρτέλα Rescue Center μπορούμε να κάνουμε αντίγραφα ασφαλείας των οδηγών μας. 


Στην επόμενη καρτέλα Hardware Detection η εφαρμογή κάνει ανάλυση των βασικών στοιχείων του υπολογιστή μας και τις βαθμολογεί.Τέλος,  μέσω του Tookit  μπορούμε να διορθώσουμε προβλήματα ήχου ή προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Clean Master 6.0 : Βελτιστοποιήστε την απόδοση του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Clean Master 6.0 : Βελτιστοποιήστε την απόδοση του υπολογιστή σας" To Clean Master είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές βελτιστοποίησης και καθαρισμού και προστασίας προσωπικών δεδομένων που έχει ανα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>