29 Νοεμβρίου 2017

Ashampoo Music Studio 2016 : Επεξεργαστείτε, οργανώστε, μιξάρετε και γράψτε μουσική με ευκολία
Επεξεργαστείτε και οργανώστε μουσική σας με ευκολία. Το Ashampoo Music Studio 2016 είναι μία αποδεδειγμένη λύση λογισμικού για την αντιγραφή, την οργάνωση, την επεξεργασία και την παραγωγή μουσικών αρχείων.

Εκτός από τις πολλαπλές μετατροπές και τα κοινά χαρακτηριστικά, όπως η αντιγραφή δίσκων, η κανονικοποίηση και ο ισχυρός σχεδιαστής καλυμμάτων, το πρόγραμμα σάς δίνει επίσης εργαλεία για την καταγραφή ήχου και την οργάνωση της μουσική σας συλλογής. Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορες επιλογές για να μετονομάσετε τα αρχεία σας, να επεξεργαστείτε τα μεταδεδομένα ή να αναλύσετε τα τραγούδια σας.Μπορείτε ακόμη να εξάγετε κομμάτια ήχου από βίντεο ή να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα μιξαρίσματα με εφέ σταδιακού σβησίματος. Η εφαρμογή είναι πλήρης χωρίς περιορισμούς.


____________Κλικ για μεγέθυνση_____________Για να αποκτήσετε τον κωδικό του προϊόντος κάντε εγγραφή και αφού κατεβάσετε το λογισμικό κατά την εγκατάσταση κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίησης και ο κωδικός θα σας αποσταλεί αμέσως στο e-mail σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Ashampoo Music Studio 2016 : Επεξεργαστείτε, οργανώστε, μιξάρετε και γράψτε μουσική με ευκολία
4/ 5 stars - "Ashampoo Music Studio 2016 : Επεξεργαστείτε, οργανώστε, μιξάρετε και γράψτε μουσική με ευκολία" Επεξεργαστείτε και οργανώστε μουσική σας με ευκολία. Το Ashampoo Music Studio 2016 είναι μία αποδεδειγμένη λύση λογισμικού για την αντ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>