Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

WinUSB : Πώς να φτιάξετε ένα USB στικάκι για πολλαπλές εκκινήσεις διαφορετικών εκδόσεων των WindowsΤο WinUSB είναι μία από τις καλύτερες και ίσως πιο χρήσιμες εφαρμογές που πρέπει να έχει κανείς, μέσω της οποίας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα USB στικάκι με πολλαπλές εκκινήσεις διαφορετικών εκδόσεων των Windows. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε αριθμό διανομών Windows για να δημιουργήσετε τη δική σας μονάδα flash πολλαπλών εκκινήσεων. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες διανομές στη μονάδα flash, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία.Υποστηρίζει τόσο UEFI / BIOS για FAT32 / NTFS / ExFAT USB flash drives και Workstations.

Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις βήματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η χωρητικότητα του USB. Επομένως αν θέλετε να περάσετε 3-4 διαφορετικές εκδόσεις θα πρέπει να φροντίσετε το USB που θα επιλέξετε να έχει μία χωρητικότητα γύρω στα 14 GB. Βέβαια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μικρότερης χωρητικότητας USB ωστόσο όσο πιο μεγάλη τόσο περισσότερα μπορείτε να προσθέσετε. Ας έλθουμε όμως στα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε.Βήματα

1. Κατεβάσετε το λογισμικό και τρέξτε το (δεν απαιτεί εγκατάσταση). Βάλτε το στικάκι σας σε οποιαδήποτε ελεύθερη θύρα USB στον υπολογιστή σας. Φροντίστε από πριν να έχετε διαμορφώσει το σκικάκι σας ως NTFS.

2. Επιλέξτε το USB σας και κάντε κλικ στο πεδίο ISO αν έχετε αποθηκευμένη ως αρχείο ISO την έκδοση των windows που θέλετε να περάσετε. Διαφορετικά, επιλέξτε DVD και βάλτε το DVD των Windows στο DVD-Drive και πατήστε επόμενο.


3. Περιμένετε λίγο μέχρι το πρόγραμμα να διαβάσει τα δεδομένα και στην επόμενη καρτέλα  πατήστε επόμενο .

4Εφόσον έχουμε διαμορφώσει από πριν το σκικάκι μας, κάνουμε κλικ στο yes στο πεδίο Make it bootable without formatting και περιμένουμε λίγο ως ότου η εφαρμογή γράψει τα δεδομένα των windows. Αυτό ήταν μόλις έχουμε προσθέσει το νέο μας λειτουργικό. Τώρα για να προσθέσουμε περισσότερα, ακολουθούμε πάλι την ίδια ακριβώς διαδικασία. 

Τέλος, αφού ολοκληρώσουμε τις εγγραφές μας, αφαιρούμε το στικάκι και το τοποθετούμε στον υπολογιστή που θέλουμε να περάσουμε τα windows και κατά την εκκίνηση επιλέγουμε από το μενού ποια έκδοση windows θέλουμε να εγκαταστήσουμε.

WinUSB  :  3.7

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
WinUSB : Πώς να φτιάξετε ένα USB στικάκι για πολλαπλές εκκινήσεις διαφορετικών εκδόσεων των Windows
4/ 5 stars - "WinUSB : Πώς να φτιάξετε ένα USB στικάκι για πολλαπλές εκκινήσεις διαφορετικών εκδόσεων των Windows" Το WinUSB είναι μία από τις καλύτερες και ίσως πιο χρήσιμες εφαρμογές που πρέπει να έχει κανείς, μέσω της οποίας μπορούμε να δημι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>