15 Ιανουαρίου 2018

Πώς να ενεργοποιήστε την ασφαλή λειτουργία στα Windows 10
Η ασφαλής λειτουργία είναι μία ειδική λειτουργία που συνήθως την επιλέγουμε όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το λειτουργικό μας σύστημα. Ωστόσο στα Windows 10 για να την ενεργοποιήσουμε θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Πατήστε ταυτόχρονα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας τα πλήκτρα Windows +R
2
Πληκτρολογήστε στο αναδυόμενο μενού  msconfig και πατήστε ok

3
Στην επόμενη καρτέλα επιλέξτε Εκκίνηση υπολογιστή, και τσεκάρετε το κουμπί Ασφαλής εκκίνηση. Τέλος πατήστε εφαρμογή και ok για να πάρει το σύστημα τις αλλαγές
4
Τέλος κάντε κλικ στο κουμπί επανεκκίνηση.

Μετά την επανεκκίνηση ο υπολογιστής σας θα ξεκινήσει σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας, ωστόσο για να επαναφέρετε μετά τα Windows στην κανονική τους λειτουργία θα κάνετε το ακριβώς αντίστροφο. Δηλαδή θα πατήστε ταυτόχρονα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας το πλήκτρο των Windows +R, θα πληκτρολογήστε στον επόμενη καρτέλα msconfig και στην τρίτη καρτέλα θα απενεργοποιήστε την ασφαλή λειτουργία και στο πεδίο Γενικά, κλικάρετε, Επιλεκτική εκκίνηση, με τσεκαρισμένα τα πεδία φόρτωση υπηρεσιών συστήματος και φόρτωση στοιχείων εκκίνησης όπως τα βλέπετε στις φωτογραφίες. Μην ξεχάσετε σε κάθε καρτέλα να πατάτε εφαρμογή και ok για σώσετε τις ρυθμίσεις σας.

Πώς να ενεργοποιήστε την ασφαλή λειτουργία στα Windows 10
4/ 5 stars - "Πώς να ενεργοποιήστε την ασφαλή λειτουργία στα Windows 10" Η ασφαλής λειτουργία είναι μία ειδική λειτουργία που συνήθως την επιλέγουμε όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το λειτουργικό μας ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>