Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

WebCatalog : Τρέξτε χωρίς εγκατάσταση χιλιάδες εφαρμογέςΠρόκειται ίσως για μία από τις καλύτερες στο είδος της εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας μπορούμε να τρέξουμε προγράμματα χωρίς να τα εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας. Υπάρχουν βέβαια και άλλες παρόμοιες, ωστόσο η μοναδικότητα αυτής της εφαρμογής είναι ότι είναι απολύτως δωρεάν χωρίς κανενός τύπου συνδρομή και περιορισμούς. 

Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, αφού κατεβάσουμε το πρόγραμμα είναι να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας και να κάνουμε login με τον Google λογαριασμό μας. Από εκεί και μετά μπορούμε να επιλέξουμε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες εφαρμογές και να τις τρέξουμε στον υπολογιστή μας πατώντας στο install. 

Στην πραγματικότητα, οι εφαρμογές δεν εγκαθίσταται στον υπολογιστή μας, έτσι με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τις δοκιμάσουμε σε πραγματικές συνθήκες,  χωρίς να μειώσουμε τον αποθηκευτικό μας χώρο, κάτι που θα φανεί πολύ ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους χρησιμοποιούν mini laptop με περιορισμένες αποθηκευτικές δυνατότητες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
WebCatalog : Τρέξτε χωρίς εγκατάσταση χιλιάδες εφαρμογές
4/ 5 stars - "WebCatalog : Τρέξτε χωρίς εγκατάσταση χιλιάδες εφαρμογές " Πρόκειται ίσως για μία από τις καλύτερες στο είδος της εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας μπορούμε να τρέξουμε προγράμματα χωρίς να τα ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>