13 Οκτωβρίου 2017

Virus Cleaner Antivirus, Booster : Εφαρμογή ασφάλειας, βελτιστοποίησης για Android τηλέφωνα
Εφαρμογή ασφάλειας Android τηλέφωνα, ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές για μια ασφαλέστερη, ταχύτερη και ομαλότερη λειτουργία. Στα βασικά Χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνεται διπλή μηχανή ανίχνευσης ιών και το Super Cleaner. Με το Super Cleaner μπορείτε να αφαιρέστε όλα τα άχρηστα αρχεία και αρχεία προσωρινής μνήμης να ανεβάσετε την απόδοση του Booster και να ενισχύστε το κινητό σας ώστε να τρέχει πιο γρήγορα και πιο ομαλά. Περιλαμβάνει ακόμη CPU Cooler, βελτιστοποίηση της χρήσης της CPU για να σταματήσει η υπερθέρμανση. Δυνατότητα σάρωσης στην εσωτερική μνήμη και την SD κάρτα. Call Blocking - Αποκλεισμός ανεπιθύμητων κλήσεων, WiFi Security -δοκιμή ταχύτητα του δικτύου, εντοπισμό πλαστών WiFi και μη εξουσιοδοτημένη σύνδεση.

Virus Cleaner Antivirus, Booster : Εφαρμογή ασφάλειας, βελτιστοποίησης για Android τηλέφωνα
4/ 5 stars - "Virus Cleaner Antivirus, Booster : Εφαρμογή ασφάλειας, βελτιστοποίησης για Android τηλέφωνα" Εφαρμογή ασφάλειας Android τηλέφωνα, ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές για μια ασφαλέστερη, ταχύτερη και ομαλότερη λειτουργία. Στα βα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>