Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Virus Cleaner Antivirus, Booster : Εφαρμογή ασφάλειας, βελτιστοποίησης για Android τηλέφωναΕφαρμογή ασφάλειας Android τηλέφωνα, ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές για μια ασφαλέστερη, ταχύτερη και ομαλότερη λειτουργία. Στα βασικά Χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνεται διπλή μηχανή ανίχνευσης ιών και το Super Cleaner.

Με το Super Cleaner μπορείτε να αφαιρέστε όλα τα άχρηστα αρχεία και αρχεία προσωρινής μνήμης να ανεβάσετε την απόδοση του Booster και να ενισχύστε το κινητό σας ώστε να τρέχει πιο γρήγορα και πιο ομαλά. Περιλαμβάνει ακόμη CPU Cooler, βελτιστοποίηση της χρήσης της CPU για να σταματήσει η υπερθέρμανση.

Δυνατότητα σάρωσης στην εσωτερική μνήμη και την SD κάρτα. Call Blocking, αποκλεισμός ανεπιθύμητων κλήσεων, WiFi Security, δοκιμή ταχύτητας του δικτύου, εντοπισμός πλαστών WiFi και μη εξουσιοδοτημένη σύνδεση.
Virus Cleaner Antivirus, Booster : Εφαρμογή ασφάλειας, βελτιστοποίησης για Android τηλέφωνα
4/ 5 stars - "Virus Cleaner Antivirus, Booster : Εφαρμογή ασφάλειας, βελτιστοποίησης για Android τηλέφωνα" Εφαρμογή ασφάλειας Android τηλέφωνα, ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές για μια ασφαλέστερη, ταχύτερη και ομαλότερη λειτουργία. Στα βα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>