14 Δεκεμβρίου 2017

PK Finder : Ανακτήστε το κλειδί ενεργοποίησης των Windows
Το PK Finder είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε το κλειδί  των Windows στην περίπτωση που το ξεχάσατε. Αυτή η εφαρμογή θα λειτουργήσει μόνο για νόμιμα ενεργοποιημένες συσκευές των Windows. Το PK Finder είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε πραγματοποιήσει δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10 ή αγοράσατε τα Windows 10 από το Windows Store χωρίς να λάβετε ένα κλειδί προϊόντος. Με το PK Finder, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε το κλειδί. Δεν απαιτεί εγκατάσταση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PK Finder : Ανακτήστε το κλειδί ενεργοποίησης των Windows
4/ 5 stars - "PK Finder : Ανακτήστε το κλειδί ενεργοποίησης των Windows " Το PK Finder είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε το κλειδί  των Windows στην περίπτωση που το ξεχάσατε. ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>