24 Ιανουαρίου 2018

Photo Effects Pro : Βελτιώστε και προσθέστε εφέ στις φωτογραφίες σας
Το Photo Effects Pro είναι ένας απλός και διασκεδαστικός τρόπος για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας. Εξοπλισμένο με 40+ φοβερό φίλτρα και εφέ και δυνατότητες όπως το να προσθέστε κείμενα με ωραίες γραμματοσειρές, αυτοκόλλητα, υπέροχα πλαίσια και να περιστρέψετε να μετακινήσετε ή κάνετε ζουμ με τα δάχτυλά σας. Ακόμη μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα κολάζ και φυσικά να να εκτελέσετε τις κλασικές λειτουργίες όπως περικοπή, περιστροφή, αντίθεση, φωτεινότητα κλπ .Τέλος μπορείτε να σώσετε στο κινητό σας ή να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μέσα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, Instagram, Flickr και άλλα. Δεν απαιτεί σύνδεση στο internet.

Photo Effects Pro : Βελτιώστε και προσθέστε εφέ στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Photo Effects Pro : Βελτιώστε και προσθέστε εφέ στις φωτογραφίες σας" Το Photo Effects Pro είναι ένας απλός και διασκεδαστικός τρόπος για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας. Εξοπλισμένο με 40+ φοβερό φί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>