08 Νοεμβρίου 2017

MiniTool ShadowMaker Free : Δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και κλωνοποίησης
Κορυφαίο λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για χρήστες των Windows. Το MiniTool ShadowMaker Free είναι μια εξαιρετική λύση, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και προστασίας των δεδομένων σας για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για το σύστημα και το δίσκο σας.

Σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το χρονοδιάγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και να καθορίσετε το  πότε θα ξεκινά. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του συστήματος και των δίσκων σας τα οποία θα μπορείτε να επαναφέρετε σε προηγούμενη κατάσταση όταν όλα λειτουργούσαν σωστά.

Ωστόσο η εφαρμογή περιλαμβάνει και άλλες δυνατότητες όπως τη δυνατότητα να κλωνοποιήσετε τους σκληρούς σας δίσκους αλλά και να φτιάξετε κάποιο CD ή USB εκκίνησης έτσι ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην περίπτωση που δεν ξεκινούν τα windows.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

MiniTool ShadowMaker Free : Δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και κλωνοποίησης
4/ 5 stars - "MiniTool ShadowMaker Free : Δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και κλωνοποίησης" Κορυφαίο λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για χρήστες των Windows. Το MiniTool ShadowMaker Free είναι μια εξαιρετική λύση, ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>