Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Hack The Box : Δοκιμάστε τις γνώσεις σας στα συστήματα ασφαλείαςΓενικώς, το χακάρισμα, παρά τη θέληση του ατόμου που το υφίσταται, (πόσο δε μάλλον όταν αυτό γίνεται με σκοπό την αποκόμιση οικονομικού οφέλους ), είναι μία παράνομη πράξη και διώκεται από το νόμο. Ωστόσο, κάποιες φορές γίνεται με καλό σκοπό από ειδικούς ερευνητές ασφαλείας έτσι ώστε, αν βρεθούν πιθανά τρωτά σημεία να ενημερωθεί ο δημιουργός τους και να τα διορθώσει .

Υπ΄αυτή την έννοια, μπορείτε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας στο (HTB Net). Το Hack The Box είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας για δοκιμές διείσδυσης και να ανταλλάξετε ιδέες και μεθοδολογίες με άλλα μέλη. Περιέχει διάφορα σενάρια που ενημερώνονται συνεχώς. 

Ως άτομο, μπορείτε να ολοκληρώσετε μια απλή πρόκληση για να αποδείξετε τις ικανότητές σας και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε στο ιδιωτικό δίκτυο της(HTB Net), όπου σας περιμένουν αρκετά μηχανήματα για να τα χακάρετε παίρνοντας πόντους που σας βοηθούν να προχωρήσετε στην κατάταξη. 

Προκειμένου να συμμετάσχετε, θα πρέπει να λύσετε μια πρόκληση σε επίπεδο εισόδου. Ωστόσο αν έχετε ελάχιστη έως μηδενική γνώση σχετικά με την ασφάλεια των υπολογιστών μάλλον θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε κάποια βιβλία σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα, τα δίκτυα, και την ασφάλεια τους εν γένει για να μπορέσετε να επιλύσετε τα προβλήματα που θα σας παρουσιαστούν.


Author's Website:
Hack The Box : Δοκιμάστε τις γνώσεις σας στα συστήματα ασφαλείας
4/ 5 stars - " Hack The Box : Δοκιμάστε τις γνώσεις σας στα συστήματα ασφαλείας" Γενικώς, το χακάρισμα, παρά τη θέληση του ατόμου που το υφίσταται, (πόσο δε μάλλον όταν αυτό γίνεται με σκοπό την αποκόμιση οικονομικ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>