10 Σεπτεμβρίου 2017

FileASSASSIN : Διαγράψτε τα αρχεία που αρνούνται επίμονα την διαγραφή τους
Σίγουρα  κάποια στιγμή, θα έχετε βρεθεί  στη δυσάρεστη θέση, όταν προσπαθήσετε να διαγράψετε κάποιο αρχείο από τον υπολογιστή σας αντιμέτωποι με μηνύματα του τύπου, δεν είναι δυνατή η διαγραφή αρχείου, η πρόσβαση δεν επιτρέπεται, βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος δεν είναι γεμάτος ή προστατεύεται από εγγραφή και ότι το αρχείο δεν χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή, το αρχείο προέλευσης ή προορισμού μπορεί να είναι σε χρήση, το αρχείο χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα ή χρήστη. Με το FileASSASSIN τα μηνύματα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού μπορείτε να διαγράψετε οποιονδήποτε τύπο αρχείων. Ξεκινήστε το FileASSASSIN και επιλέξτε ένα αρχείο σύροντάς το στην περιοχή κειμένου ή επιλέγοντάς το, επιλέξτε μια μέθοδο αφαίρεσης από τη λίστα και κάντε κλικ στην επιλογή εκτέλεση και η διαδικασία αφαίρεσης θα ξεκινήσει. Ωστόσο καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και σίγουροι ότι τα αρχεία που θέλετε να διαγράψετε δεν ανήκουν στο λειτουργικό σας σύστημα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

FileASSASSIN : Διαγράψτε τα αρχεία που αρνούνται επίμονα την διαγραφή τους
4/ 5 stars - "FileASSASSIN : Διαγράψτε τα αρχεία που αρνούνται επίμονα την διαγραφή τους" Σίγουρα  κάποια στιγμή, θα έχετε βρεθεί  στη δυσάρεστη θέση, όταν προσπαθήσετε να διαγράψετε κάποιο αρχείο από τον υπολογιστή σας αντι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>