Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Ares : Διαμοιράστε και κατεβάστε αρχεία, φωτογραφίες, προγράμματαΤο Ares Galaxy είναι ένα πρόγραμμα κοινής χρήσης αρχείων BitTorrent που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε και να μοιράζεστε αρχεία, όπως, μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, παιχνίδια, λογισμικό κ.λ.π. με ένα μόνο κλικ.Μέλη του κοινωνικού δικτύου Ares μπορούν να συμμετάσχουν ή να φιλοξενήσουν χώρους συνομιλίας δημιουργώντας έναν παγκόσμιο κόμβο κοινής χρήσης αρχείων. Επειδή το Ares Galaxy υποστηρίζει το BitTorrent, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των περιεχομένων των αρχείων προτού τα κατεβάσετε.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Web απευθείας μέσα στο πρόγραμμα. Και η Ares ολοκληρώνει τις εργασίες έγκαιρα, διατηρώντας παράλληλα τη χρήση της CPU και της μνήμης στο ελάχιστο. Σας επιτρέπει επίσης να κατεβάζετε αρχεία από πολλές πηγές, γεγονός που βελτιώνει το χρόνο μεταφοράς.

Με τον απλό οδηγό εγκατάστασης και την εύχρηστη διεπαφή χρήστη (UI), η εύρεση περιεχομένου είναι τόσο απλή όσο η επιλογή της καρτέλας "Αναζήτηση", πληκτρολογώντας το όνομα του αρχείου και επιλέγοντας έναν τύπο περιεχομένου για να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης και να επιταχύνετε τον χρόνο αναζήτησης. Μόλις βρείτε αυτό που αναζητάτε, μπορείτε να το κατεβάσετε εύκολα με διπλό κλικ. Υπάρχουν πολλά κανάλια συνομιλίας για να επιλέξετε από το δίκτυο IRC.

Ares 2.4.8

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Ares : Διαμοιράστε και κατεβάστε αρχεία, φωτογραφίες, προγράμματα
4/ 5 stars - "Ares : Διαμοιράστε και κατεβάστε αρχεία, φωτογραφίες, προγράμματα" Το Ares Galaxy είναι ένα πρόγραμμα κοινής χρήσης αρχείων BitTorrent που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε και να μοιράζεστε αρχεία, όπως...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>