Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Wireless Network Watcher : Ελέγξτε ποιοι συνδέονται στο ασύρματο δίκτυό σαςTo Wireless Network Watcher είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που θα σαρώσει το ασύρματο δίκτυό σας και θα εμφανίσει μία λίστα όλων των υπολογιστών και των συσκευών που είναι συνδεδεμένοι σε αυτό. Για κάθε υπολογιστή ή συσκευή που έχει συνδεθεί, υπάρχουν οι ακόλουθες πληροφορίες: διεύθυνση IP, διεύθυνση MAC, το όνομα της εταιρείας που κατασκεύασε την κάρτα δικτύου, και προαιρετικά το όνομα του υπολογιστή.

Μπορείτε να εξάγετε τη λίστα των συνδεδεμένων συσκευών σε html / xml / CSV / αρχεία κειμένου, ή να αντιγράψετε τη λίστα στο πρόχειρο και στη συνέχεια να την επικολλήσετε στο Excel ή σε άλλη εφαρμογή λογιστικών φύλλων. Τώρα όπως θα δείτε κάθε φορά που συνδέεται κάποια συσκευή με το ασύρματο δίκτυο σας η συσκευή αυτή εμφανίζεται στο μενού του προγράμματος και παράλληλα ακούγεται κάποιος ήχος έτσι ώστε να δώσετε προσοχή για διαπιστώσετε εάν η συσκευή αυτή ανήκει σε εσάς ή πρόκειται για κάποιο απρόσκλητο επισκέπτη.

Καλό θα είναι να αλλάξετε τον προκαθορισμένο ήχο με κάποιο της δικής σας επιλογής αφού απ΄ότι διαπιστώσαμε δεν είναι και ο ιδανικός, και πιθανώς ακόμη και να μην τον προσέξετε. Αυτό μπορεί να γίνει από την επιλογή Options-Advanced Options και τσεκάρετε το κουτάκι Use the following audio file for a new de vice is detected επιλέγοντας την διαδρομή που τον έχετε αποθηκευμένο.

Αν δεν έχετε έτοιμους ήχους κάντε κλικ εδώ και ακούστε και κατεβάστε τους ήχους που σας αρέσουν πιο πολύ.

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Wireless Network Watcher : Ελέγξτε ποιοι συνδέονται στο ασύρματο δίκτυό σας
4/ 5 stars - "Wireless Network Watcher : Ελέγξτε ποιοι συνδέονται στο ασύρματο δίκτυό σας " To Wireless Network Watcher είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που θα σαρώσει το ασύρματο δίκτυό σας και θα εμφανίσει μία λίστα όλω...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>