19 Σεπτεμβρίου 2017

Video Editor & Slideshow Maker : Εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και δημιουργίας βίντεο από εικόνες
To Video Editor & Slideshow Maker είναι μία ενιαία εφαρμογή με πολλές λειτουργίες. Στην Επεξεργασία Βίντεο μπορείτε να προσθέσετε μοναδικά εφέ, κινούμενα σχέδια, να προσθέσετε εφέ και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να ρυθμίστε τη διάρκεια διαστήματος μεταξύ των επιλεγμένων εικόνων βίντεο από 1 έως 10 δευτερόλεπτα. Υπάρχουν κάποια προεπιλεγμένα αρχεία μουσικής διαθέσιμα, ωστόσο, μπορείτε επίσης να προσθέσετε  και εσείς την αγαπημένη σας μουσική από τη συσκευή σας και προσθέσετε πολλαπλά εφέ θεμάτων στα βίντεο σας.
Ακόμη, προσθέστε φωτογραφίες και βίντεο από τη γκαλερί, την κάμερα σας ή από το διαδίκτυο, αναπαράγετε άμεσα το βίντεο σας, φτιάξτε ιστορίες βίντεο από εικόνες και προσθέστε μουσική, αποθηκεύστε τις και μοιραστείτε μικρά βίντεο. Επίσης μπορείτε να επεξεργαστείτε την ταινία σας με δημιουργικές μεταβάσεις εφέ όπως Push, Circle In, Circle Out και πολλά άλλα και να αποθηκεύσετε την εργασία σας στον υπολογιστή να να κάνετε χρήση σε οποιεσδήποτε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, Instagram και  άλλα.

Video Editor & Slideshow Maker : Εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και δημιουργίας βίντεο από εικόνες
4/ 5 stars - "Video Editor & Slideshow Maker : Εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και δημιουργίας βίντεο από εικόνες" To Video Editor & Slideshow Maker είναι μία ενιαία εφαρμογή με πολλές λειτουργίες. Στην Επεξεργασία Βίντεο μπορείτε να προσθέσετε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>