08 Δεκεμβρίου 2017

Sticky Password : Κορυφαίο πρόγραμμα κρυπτογράφησης για την ασφαλή διαχείριση κωδικών πρόσβασης
Το κορυφαίο πρόγραμμα κρυπτογράφησης παγκοσμίως. Αντί να θυμάστε δεκάδες κωδικούς πρόσβασης. Θυμηθείτε μόνο ένα. Με προαιρετικό συγχρονισμό μέσω τοπικού Wi-Fi. Τα κρυπτογραφημένα δεδομένα σας δεν αποθηκεύονται ποτέ τις συσκευές σας.  Ο κωδικός είναι θα είναι γνωστός μόνο σε εσάς και τίποτα δεν αποθηκεύεται στους διακομιστές της εφαρμογής αλλά ούτε στις συσκευές σας. Απλά θα πρέπει να θυμάστε το ένα και μοναδικό κωδικό η να τον σημειώσετε κάπου για ασφάλεια. Το Sticky Password βασίζεται στο κορυφαίο πρότυπο κρυπτογράφησης AES-256 στον κόσμο, η ίδια κρυπτογράφηση δεδομένων που χρησιμοποιείται από στρατιωτικούς και κυβερνητικούς οργανισμούς, πλέον και με βιομετρική επαλήθευση ταυτότητας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Sticky Password : Κορυφαίο πρόγραμμα κρυπτογράφησης για την ασφαλή διαχείριση κωδικών πρόσβασης
4/ 5 stars - "Sticky Password : Κορυφαίο πρόγραμμα κρυπτογράφησης για την ασφαλή διαχείριση κωδικών πρόσβασης " Το κορυφαίο πρόγραμμα κρυπτογράφησης παγκοσμίως. Αντί να θυμάστε δεκάδες κωδικούς πρόσβασης. Θυμηθείτε μόνο ένα. Με προαιρετικό συγχρον...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>