22 Νοεμβρίου 2017

SBGuard : Το πιο ολοκληρωμένο εργαλείο πρόληψης Ransomware
Το πρώτο, πιο ολοκληρωμένο, εργαλείο πρόληψης Ransomware που προστατεύει τον υπολογιστή σας Windows από όλα τα γνωστά κακόβουλα προγράμματα Ransomware, όπως το CryptoLocker, το CryptoWall, το TeslaCrypt, το CryptoXXX, το CTB-Locker, το Zepto και πολλά άλλα. Περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό μηχανισμών περιορισμού και τροποποιεί ορισμένα βασικά στοιχεία των Windows για να αποφευχθεί η κακόβουλη συμπεριφορά των Ransomware. Το SBGuard το επιτυγχάνει τροποποιώντας εκατοντάδες καταχωρήσεις στο Windows registry.

Για πρώτη φορά για να εφαρμόσετε τις αλλαγές απαιτείται επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Ωστόσο πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και κάποιες περιπτώσει που το SBGuard Anti-Ransomware θα εμποδίσει νόμιμα προγράμματα από την εγκατάσταση ή την εκτέλεση τους.

Αν αντιμετωπίσετε μία τέτοια περίπτωση συνιστάται η απενεργοποίηση προσωρινά της προστασίας πριν την εγκατάσταση ή την εκτέλεση των νέων εφαρμογών. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή θα πρέπει πρώτα να κάνετε registration.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SBGuard : Το πιο ολοκληρωμένο εργαλείο πρόληψης Ransomware
4/ 5 stars - "SBGuard : Το πιο ολοκληρωμένο εργαλείο πρόληψης Ransomware" Το πρώτο, πιο ολοκληρωμένο, εργαλείο πρόληψης Ransomware που προστατεύει τον υπολογιστή σας Windows από όλα τα γνωστά κακόβουλα προγράμ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>