09 Δεκεμβρίου 2017

RS Toolbox : Πληροφορίες και εργαλεία υπολογισμού και μετατροπής για ηλεκτρονικά εξαρτήματα
Φτιαγμένο από μηχανικούς, το RS Toolbox είναι μία ακόμη χρήσιμη εφαρμογή με τα κατάλληλα εργαλεία, που συνδυάζει πληροφορίες σχετικά με ηλεκτρονικά εξαρτήματα παράλληλα με εργαλεία υπολογισμού και μετατροπής σε μία εύχρηστη εφαρμογή. Στοχεύοντας σε επαγγελματίες μηχανικούς σχεδίασης ηλεκτρονικών, το RS Toolbox προσφέρει μια συλλογή από εργαλεία για το σκοπό αυτό. Περιλαμβάνει την δυνατότητα εύρεσης τιμών σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα, όπως αντιστάσεις, πυκνωτές τρανζίστορ και εργαλεία υπολογισμού. Τα εργαλεία υπολογισμού περιλαμβάνουν κυκλώματα φίλτρων, OpAmp, νόμο του Ohm, ρυθμιστή τάσης και τύπους μετατροπής μονάδων. Με το το 3D Viewer μπορείτε να να βλέπετε τα προϊόντα από όλες τις γωνίες, να δείτε στοιχεία του προϊόντος,  δεδομένα και πολλά άλλα.

 

RS Toolbox : Πληροφορίες και εργαλεία υπολογισμού και μετατροπής για ηλεκτρονικά εξαρτήματα
4/ 5 stars - "RS Toolbox : Πληροφορίες και εργαλεία υπολογισμού και μετατροπής για ηλεκτρονικά εξαρτήματα" Φτιαγμένο από μηχανικούς, το RS Toolbox είναι μία ακόμη χρήσιμη εφαρμογή με τα κατάλληλα εργαλεία, που συνδυάζει πληροφορίες σχετικά ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>