20 Αυγούστου 2017

ON1 Effects : Κορυφαία εφαρμογή φωτογραφικών φίλτρων για τα Windows
Το ON1 Effects είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα προσθήκης φίλτρων σε φωτογραφίες που θα πρέπει να έχει στον υπολογιστή του όποιος ασχολείται με την φωτογραφία. Τα εφέ περιλαμβάνουν εκατοντάδες φίλτρα με προεπιλογές, και υφές για να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ. Είτε θέλετε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας HDR ή σε B & W, να αναδείξετε περισσότερες λεπτομέρειες, να μειώσετε το θόρυβο ή να βελτιώσετε ένα πορτραίτο.

Περιλαμβάνει φίλτρα με δυνατότητα στοίβαξης και εκατοντάδες προεπιλογές, περιγράμματα και υφές, όλα όσα χρειάζεστε για να προσθέσετε κάποιο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες σας. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήστε και να αποθηκεύστε τις δικές σας προσαρμοσμένες προεπιλογές.Τα εφέ λειτουργούν ως προσθήκη σε Adobe® Photoshop®, Adobe Lightroom®, Adobe Photoshop Elements, Apple® Aperture® ή ως αυτόνομη εφαρμογή.

____________Κλικ για μεγέθυνση_____________


ON1 Effects  : 10.5.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ON1 Effects : Κορυφαία εφαρμογή φωτογραφικών φίλτρων για τα Windows
4/ 5 stars - "ON1 Effects : Κορυφαία εφαρμογή φωτογραφικών φίλτρων για τα Windows" Το ON1 Effects είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα προσθήκης φίλτρων σε φωτογραφίες που θα πρέπει να έχει στον υπολογιστή του όποι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>