Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Mobizen : Ελέγξτε και διαχειριστείτε συσκευές Android από τον υπολογιστή σαςΤο Mobizen Mirroring είναι μία εξαιρετική εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε συσκευές Android από τον υπολογιστή. Υποστηρίζει ενσύρματη, ασύρματη σύνδεση (3G / LTE / Wi-Fi / USB). Σας δίνει την δυνατότητα να απολαύστε τα παιχνίδια, τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας σε μια μεγαλύτερη οθόνη.

Ακόμη, μπορείτε να ελέγξτε το smartphones σας με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι από τον υπολογιστή σας, να δείτε ή να αντιγράψτε αρχεία από και προς το τηλέφωνο και να δείτε την οθόνη του κινητού σας από τον υπολογιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook ή το Google για να συνδεθείτε. Ας δούμε όμως τώρα τη σειρά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε.

ΒΗΜΑΤΑ
1
Κατεβάστε πρώτα την εφαρμογή στο κινητό σας (κλικ εδώ) και συνδεθείτε μέσω Google ή Facebook, προχωρήστε τώρα στο επόμενο βήμα από τον υπολογιστή σας, ανοίξτε την διεύθυνση mobizen.com  (αν  το βλέπετε στα κινέζικα αλλάξτε τη γλώσσα στην αντίστοιχη επιλογή που θα δείτε κάτω δεξιά στην οθόνη σας, επιλέξτε ως γλώσσα τα Αγγλικά) και κάντε login με τον ίδιο λογαριασμό Google ή Facebook, που κάνατε από το κινητό σας  και στην επόμενη οθόνη επιλέξτε WI-FI.

2
Κάντε κλικ από το κινητό σας στο κουμπί 2 step verification.

3
Πατήστε  Connect από τον υπολογιστή σας.

4
Απομνημονεύστε τον αριθμό που θα δείτε στο PC σας.5
Πληκτρολογήστε τον στην αντίστοιχη καρτέλα στο κινητό σας και πατήστε Connect.


6
Μόλις συνδεθήκατε, βλέπετε τώρα το κινητό στον υπολογιστή σας με τους πιο βασικούς φακέλους από το κινητό σας όπως  επαφές, φωτογραφίες, βίντεο τα αρχεία κλήσεων και τον φάκελο με τη μουσικής σας. Από εκεί και μετά ανάλογα με το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε μπορείτε να αντιγράψετε μεταξύ του υπολογιστή και του κινητού σας νέα αρχεία φωτογραφίες βίντεο ή μουσική.


Mobizen : Ελέγξτε και διαχειριστείτε συσκευές Android από τον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - " Mobizen : Ελέγξτε και διαχειριστείτε συσκευές Android από τον υπολογιστή σας" Το Mobizen Mirroring είναι μία εξαιρετική εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε συσκευές Android από τον υπολογιστή. Υπο...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>