01 Δεκεμβρίου 2017

Mobile Booster : Βελτιώστε και ενισχύστε το Smartphone ή το Tablet σας
Εκμεταλλευτείτε πλήρως το smartphone ή το tablet Android σας με το McAfee Mobile Booster. Σάς προσφέρει γρήγορη ενίσχυση βελτιώνοντας και παρέχοντας άμεση σύνοψη της απόδοσης του κινητού σας, βελτιώνει τη διάρκεια της μπαταρίας απενεργοποιώντας περιττές λειτουργίες, ρυθμίσεις και εφαρμογές που καταναλώνουν ενέργεια, απελευθερώνει αποθηκευτικό χώρο διαγράφοντας κρυμμένα και περιττά αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των προσωρινών αρχείων, παρόμοιων φωτογραφιών, διαφημιστικών και μεγάλων αρχείων, αυξάνει την ταχύτητα του Android κλείνοντας εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και παρακολουθεί τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας έτσι ώστε να αποφύγετε τις υπερβολικές χρεώσεις.


Mobile Booster : Βελτιώστε και ενισχύστε το Smartphone ή το Tablet σας
4/ 5 stars - "Mobile Booster : Βελτιώστε και ενισχύστε το Smartphone ή το Tablet σας" Εκμεταλλευτείτε πλήρως το smartphone ή το tablet Android σας με το McAfee Mobile Booster. Σάς προσφέρει γρήγορη ενίσχυση βελτιώνοντας ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>