Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Mendeley : Οργανώστε και διαχειριστείτε την ηλεκτρονική σας βιβλιοθήκηΤο Mendeley είναι ένα δωρεάν διαχειριστής εγγράφων και βιβλίων PDF που έχει σχεδιαστεί για ερευνητές, φοιτητές και ακαδημαϊκούς. Μπορείτε να διαβάζετε και να σχολιάζετε έγγραφα PDF με κολλώδεις σημειώσεις και επισημάνσεις, να κάνετε αναζήτηση στην βιβλιοθήκη σας για λέξεις-κλειδιά όπως τίτλο, συγγραφείς κ.λ.π, να συγχρονίσετε σχολιασμούς και έγγραφα σε όλες τις συσκευές σας, να αποθηκεύστε τα αρχεία PDF από άλλες εφαρμογές ή μέσω του web browser σας, να κατεβάσετε ή να αφαιρέσετε αρχεία PDF για να διαχειριστείτε πιο εύκολα τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι ο συγχρονισμός της βιβλιοθήκη σας σε όλες τις συσκευές σας. Ότι μπορείτε να προσθέσετε ή να σχολιάσετε από το τηλέφωνο ή το tablet σας συγχρονίζονται ξανά με Mendeley Desktop, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό  και να κατεβάστε την εφαρμογή. Στην δωρεάν του έκδοση προσφέρει 2GB  διαθέσιμο χώρο για έγγραφα  ή βιβλία και  100 MB κοινόχρηστο χώρο στο Web που νομίζω ότι  υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις  ενός απλού χρήστη.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android, iOS

Mendeley : Οργανώστε και διαχειριστείτε την ηλεκτρονική σας βιβλιοθήκη
4/ 5 stars - "Mendeley : Οργανώστε και διαχειριστείτε την ηλεκτρονική σας βιβλιοθήκη" Το Mendeley είναι ένα δωρεάν διαχειριστής εγγράφων και βιβλίων PDF που έχει σχεδιαστεί για ερευνητές, φοιτητές και ακαδημαϊκούς. Μπ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>