09 Δεκεμβρίου 2017

GraphicsGale : Προβολή και επεξεργασία αρχείων με κινούμενες εικόνες
Δωρεάν εφαρμογή που υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων γραφικών όπως όπως .ico, .gif, .avi, .cur, .ani. Δείτε τα κινούμενα γραφικά σας σε πραγματικό χρόνο κατά την επεξεργασία των sprites. Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να εργάζεστε για να παρακολουθήσετε το κινούμενο γραφικό σας. Χρησιμοποιήστε πολλά στρώματα για να κάνετε πιο εύκολη την σχεδίαση και την επεξεργασία τους. Εξάγετε τα πλαίσια κινούμενων γραφικών σας σε ένα ενιαίο φύλλο sprite, ή εξάγετε κάθε καρέ στο δικό του αρχείο εικόνας ή εξαγάγετε ολόκληρη την κινούμενη εικόνα ως ένα μόνο αρχείο .gif. Οι επιλογές εξαγωγής του GraphicsGale είναι αρκετά ευέλικτες ώστε να είναι συμβατές με οποιαδήποτε ροή εργασίας. Διαθέτει επίσης πολλές ειδικές λειτουργίες για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα τη εργασία σας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου παλέτας, διαγράφοντας επιλεκτικά χρώματα και εργαλεία για γρήγορη αντικατάσταση και δοκιμή νέων χρωμάτων.

 GraphicsGale  : 2.07.07

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

GraphicsGale : Προβολή και επεξεργασία αρχείων με κινούμενες εικόνες
4/ 5 stars - " GraphicsGale : Προβολή και επεξεργασία αρχείων με κινούμενες εικόνες" Δωρεάν εφαρμογή που υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων γραφικών όπως όπως .ico, .gif, .avi, .cur, .ani. Δείτε τα κινούμενα γραφικά σας ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>